Bike Experience

Kun jij je de luxe veroorloven van naar je werk fietsen?

Ervaar het zelf! Kom bijzondere fietsen uitproberen bij BIKE EXPERIENCE NIJMEGEN op het Honigcomplex aan de Waalbandijk 8H, 6541 AJ in Nijmegen: de Alinker, innovatieve loopfiets en houten fietsen van Bough Bikes.

Als je direct updates over de Alinker wilt ontvangen dan kan dat als je je  email adres opgeeft via www.a-linker.nl/win/

Alinker Promo Video

Klik HIER voor een reportage van Omroep Gelderland over de Alinker.

Bough Bikes

Deze prachtige fietsen kun je ook als ‘eyecatcher’ in de winkel of in de etalage zetten.

Wil je je eigen innovatieve fiets of urban vehicle bij ons presenteren, neem dan contact via 06 30014801 of mail ons.

Om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is op het tijdstip dat jij langs wilt komen, kun je het beste even bellen: 06 30 01 48 01

    

Mooie houten stuurtjes voor op een ‘fixie’ of ‘single speed’ van essen- en berkenhout. 42 x 3,8cm. Ze kosten €89,95 inclusief btw en de voorraad is beperkt. Stuur een mailtje aan Fietsdiensten.nl als je interesse hebt.

We hebben ook mooie fietsboeken zoals Fietsstang, The Dutch & Their Bikes, Bicycle Mania Holland, Cycle space, Fietsinfrastructuur/Cycling Infrastructure, en De Nederlandse Fiets/The Dutch Bike. Deze boeken zijn ook online te bestellen via Cyclo Cadeau.

Ook kun je bij ons de SuperCape passen en uitproberen. En dan ook nog Manybells fietsbellen en Rainmates.

   

Je kunt een SuperCape voor slechts €5,- een week uitproberen! Als je vervolgens een SuperCape aanschaft, krijg je €5,- korting.

SuperCape ervaringen: ‘Door de soepele stof makkelijk bewegen. Ook niet fietsend. Armen door de armgaten. Draagt als ruime jas. Binnen pas uitgedaan’

‘Droog heen en weer naar Putten onder de supercape op de bakfiets. Groot en ruim. Waait niet op.’

In hetzelfde pand is Busybike gevestigd met Urban Arrow, Douze Cycles, Fietsfabriek bakfiets, Nihola (voor mens en hond!, Fr8 van Workcycles, Christiania bakfiets en Onderwater Tandems.

Op 10 mei 2014 is het Dutch Bicycle Centre geopend in de voormalige Honigfabriek op de Waalbandijk 8B in Nijmegen. Hierin werken Stipbike, Fietsdiensten.nl, Elan Ligfietsen, Café Frowijn met de F-bar en nog 10 andere fietsbedrijven samen.