Huur eens een ligfietstreintje

ligfietstreintje-2Huur eens een ligfietstreintje
Voor pendelvervoer van/naar uw evenement of tussen verschillende locaties. De ligfietspendeldienst biedt hiervoor een opvallende, ludieke en alternatieve oplossing voor gemotoriseerd vervoer.
Compleet met begeleiding biedt de pendeldienst een oplossing voor vervoersproblemen op de korte afstand in de regio Nijmegen.
Neem contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

 

Individuele verhuur
De Kettwiesel driewielers zijn ook individueel te huur. Het is ook mogelijk de fiets aan te passen voor personen met een handicap. Zo kan de fiets worden aangepast met een eenpedaalpendel of pedaal met extra steun. Fietsdiensten.nl werkt hierin samen met Elan Ligfietsen in Nijmegen

 

Begeleid fietsen
Wilt u graag fietsen, maar kunt u dat niet geheel zelfstandig, dan is het mogelijk om met Fietsdiensten.nl begeleid te fietsen. Fietsdiensten.nl beschikt naast de driewielers van Hase ook over gewone tandems.

 

ligfietstreintje-5Huur ligfietstreintje
Het ligfietstreintje kost 20 euro per fiets per dag en 25 euro per uur voor de chauffeur. In de regel bestaat een treintje uit 4 fietsen. Voor korte ritten zijn prijzen in overleg vast te stellen.

Individueel zijn de fietsen te huur voor 25 euro per fiets per dag. Bij drie dagen huur 25% korting en vanaf één week 50% korting. Borg 200 euro en legitimatiebewijs verplicht.

De prijzen voor het begeleid fietsen op tandem of gekoppelde ligfietsen worden de prijzen in overleg vastgesteld.


ligfietstreintje-1Op zondag 11 september 2005 reed het ligfietstreintje in het Goffertpark in Nijmegen tijdens de Stadspicknick vanaf 13.00 uur. Op dezelfde dag was het ligfietstreintje present zijn bij de start van de Toertocht Via Romana van 8.00 –10.00 uur.

 

In ditzelfde weekend, van 9 – 11 september vond ook het Festival de Linkse Lente van GroenLinks plaats op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met het ligfietstreintje werd een pendeldienst onderhouden tussen station Heyendaal en de campus.

 

Op zondag 18 september 2005 vond aan het Nijmeegse stadstrand in Lent het Festival Nijmegen Tweeduizeling en de Haven en Transportdagen plaats. Met het ligfietstreintje werd een pendeldienst onderhouden op de Snelbinder.

 

ligfietstreintje-4De ligfietspendeldienst tijdens de 21ste Music Meeting in Park Brakkenstein in Nijmegen was een groot succes. Zowel rijders als bezoekers beleefden er veel lol aan. De ligfietsen zijn door Fietsdiensten.nl samen met Rob Jansen aangeschaft. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse rijden we weer rond met het ligfietstreintje. Mensen worden overal in de stad opgepikt en weer afgezet waar ze willen. Op vrijdag rijden we heen en weer op de Snelbinder om bezoekers van het Transferium in Lent naar de stad te brengen en mensen van de stad naar ‘Habana aan de Waal’ aan de Lentse kant. De dienstverlening is gratis. Eventuele vrijwillige bijdragen komen ten goede aan het project TandemTaxi.

 

Wilt u het ligfietstreintje huren voor evenementen of uitstapjes, stuur dan een mailtje of bel 06 30014801.
De ligfietsen kunnen ook afzonderlijk worden gehuurd.

 

Elke laatste zondag van de maand organiseert Elan Ligfietsen een toertocht tijdens welke verschillende ligfietsen uitgeprobeerd kunnen worden.

ligfietstreintje-3
Het ligfietstreintje in actie tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
Foto’s: Gerard Verschooten


WIJ ZOEKEN SPONSORS OM HET RIJDEN MET MENSEN DIE NIET ZELFSTANDIG KUNNEN FIETSEN MOGELIJK TE MAKEN!!!!