Ik ben spreker op het Nationaal Fietscongres

Button-NFC_16-vk

 

Graag brengen wij het Nationaal Fietscongres onder uw aandacht. Het Nationaal Fietscongres wordt 2 juni aanstaande gehouden in de Euroborg in Groningen. Op 1 juni is het pre-congres. FIETSDIENSTEN.NL verzorgt op dit congres een parallelsessie. We kunnen ons goed voorstellen dat het programma ook voor uw organisatie zeer interessant is. Wij mogen onze relaties een eenmalige korting van € 30,- aanbieden en stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.

 

 

Dé jaarlijkse ontmoetingsplek

Het Nationaal Fietscongres stimuleert kennisuitwisseling, biedt ruimte voor baanbrekende visies en brengt mensen en ideeën bij elkaar. Het Nationaal Fietscongres garandeert inspirerende sprekers, een uitgebreid parallelprogramma en volop gelegenheid tot netwerken. U ontmoet relevante bestuurders, beleidsmakers en hoofden uitvoering van gemeenten, provincies, rijk, kennisinstituten, adviesbureaus, toeleveranciers en andere professionals. Voor dit congres houden ‘fietsprofessionals’ ruimte vrij in hun (volle) agenda.

 

Het programma

Het programma biedt ook dit jaar een zeer gevarieerd en interessant aanbod:

  • diverse keynote-sprekers ter inspiratie, met onder meer de Rijksadviseur Rients Dijkstra
  • 21 parallelsessies die u informeren over alle ‘fietsontwikkelingen’ , waarbij Fietsdiensten.nl een presentatie verzorgt met als onderwerp ‘Een bakfiets vol kansen’.
  • praktijktafels met lessen uit en voor de praktijk
  • het gehele programma vindt u op nationaalfietscongres.nl
  • Uhte Lehman is ook dit jaar de inspirerende dagvoorzitter

sprekervan-NFC300

 

Korting

Om gebruik te kunnen maken van de € 30,- korting dient u in het opmerkingenveld aan het einde van de aanmeldprocedure alleen KORTING en FIETSDIENSTEN.NL te vermelden. Ga voor het aanmelden naar: www.nationaalfietscongres.nl.

 

Wij ontmoeten u in ieder geval graag op het Nationaal Fietscongres in Groningen.

UA FullSizeRender