Onderzoek LEVV-NL

Oproep aan gebruikers, producenten en verkopers van lichte elektrische vrachtvoertuigen, waaronder e-cargobikes: help mee met het LEVV-NL onderzoek via de online vragenlijst

logo-levv-logic_nl-versie3Loendersloot Advies, Fietsdiensten.nl en Hogeschool van Amsterdam bundelen krachten in het project LEVV-NL. Het doel: de Nederlandse markt van LEVV in kaart brengen. Het is een vervolg op de Europese Cycle Logistics Industry Survey van maart/april 2016, waar (slechts) 11 Nederlandse organisaties aan deelnamen. Bent u een logistiek dienstverlener of voertuigaanbieder, dan willen we u vragen om mee te helpen door deze vragenlijst in te vullen. De resultaten worden gebruikt om beleidsmakers en ontwikkelaars te informeren en te adviseren over de groeimarkt van LEVV en bijhorende kansen en uitdagingen. De resultaten van de Europese survey zijn hier te vinden.

 

LEVV staat voor lichte elektrisch vrachtvoertuig. Het zijn voertuigen met elektrische aandrijving of (trap)ondersteuning en een maximaal laadvermogen tot 750 kg. Gebruikt, produceert of verkoopt u deze voertuigen of maakt u er gebruik van? Dan vragen we om uw medewerking!

LEVV-NL is onderdeel van het 2-jarige onderzoeksproject LEVV-LOGIC.

 

Deelname en resultaten

De resultaten van deze enquête worden geanonimiseerd en samengevoegd, zodat het niet mogelijk zal zijn om individuele bedrijven te identificeren. Indien u een mailadres opgeeft, zal het eindrapport u na afloop van het project toegestuurd worden. Wij hopen dat u de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen. Bij voorbaat bedankt! Onder de respondenten wordt een promotiepakket t.w.v. EUR 250 verloot.

 

Contact

Voor meer informatie over de vragenlijst kunt u contact opnemen met Bas Hendriksen (Loendersloot Groep): bas@loenderslootgroep.nl

Link naar de vragenlijst

cyclofix-resize-couvertureeclf-logo-nl