Nominatie voor Toekomstmakers50

Op 1 februari jl. kreeg ik bericht dat ik genomineerd ben voor Toekomstmakers50 van de StartupDelta Summit. De omschrijving op de website luidt: ‘Jos bouwt aan de toekomst van de stadslogistiek. Hij is naast directeur van het International Cargo Bike Festival ook voortrekker als het gaat om het in beweging brengen van het gesprek en het vinden van oplossingen voor de grootstedelijke logistieke problemen. Hij weet als geen ander door zijn enthousiasme en charisma beleidsmakers, ondernemers en wetenschappers te verbinden om te komen tot praktische oplossingen die bijdragen aan een leefbare stad. Daarmee verdient hij zeker een nominatie.’

 

De 50 personen met de meeste stemmen krijgen een plek in het Toekomstmakers50 Magazine. Tot 18 februari kun je H I E R stemmen.

 

Bedankt voor je stem!

 

Wat betekent ‘bouwen aan de toekomst van de stadslogistiek’? Ik ben consortiumlid van het LEVV-LOGIC project, deelnemer van GreenDealZES  en initiatiefnemer van RIPPL, Register of Initiatives in Pedal Powered Logistics.

 

De StartupDelta Summit vindt dit jaar plaats op 19 april in het Industrie Park Kleefse Waard in Arnhem. Gelderland is die dag het epicentrum van iedereen die bouwt aan de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin innovaties in Nederland een vruchtbare voedingsbodem hebben. Een toekomst waarin innovaties succesvol bijdragen aan het oplossen van grote uitdagingen.  Wij maken tastbaar, voelbaar, proefbaar en zichtbaar hoe we bouwen aan de toekomst van Nederland en zorgen op deze dag voor nieuwe verbindingen.