Een fiets mag ook gewoon mooi zijn!

Het Tilburg Fietst Festival vindt dit jaar, 2018, plaats op zondag 16 september, Spoorzone in Tilburg. Fietsdiensten.nl zal ook dit jaar weer een Designfietsen Expositie verzorgen. Wat kun je zoal verwachten op de Designfietsen Expo? De revolutionaire loopfiets, de Alinker, stainless steel design van AO.CYCLE uit Taiwan, ByAr, strak en simpel, de Blue Cargo van Timmermans Fietsen, ‘gadgets & gifts’ van Cyclo Cadeau, DutchFiets gemaakt uit gerecycled plastic, Laidback en Sawyer van Jurgen Kuipers, Mokumono Cycles van Hollandsche bodem,  ReRide en ReMix van Frank Oosting, gebouwd volgens het principe van de skateboard, de Soci.bike bakfiets, Surplace Design, Yanbike van Jan van Zelderen, en ook DHL zal present zal zijn met de Cubicycle c.q. de Armadillo van Velove Bikes uit Zweden.

  

Tijdens het Tilburg Fietst Festival van 2017  is een kort filmpje van de DesignfietsenExpo gemaakt, waarin ik o.a. zeg dat de fiets ook gewoon mooi mag zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slowbiking, BakfietsJuf, en Raas Fietskoeriers zijn er dit jaar ook weer bij. Kijk op de site van het Tilburg Fietst Festival voor het volledige en spectaculaire programma van 2018, waaronder BMX demo, flatland, pumptrack, mini velodrome en fietscircus!

 

En je komt natuurlijk op de fiets!