Mooie evenementen

Er komen weer een aantal mooie evenementen aan in oktober en november en we mogen 20% korting aanbieden voor een bezoek aan het International Cargo Bike Festival.

Op maandag 30 oktober vindt in De Fabrique in Utrecht de ‘Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit,  De Bloeiende Stad’ plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door het ministerie van I & W. Samen met Ross Goorden van het landelijke bureau van de Fietsersbond verzorg ik daar een Rondetafelgesprek onder de titel ‘Cargobikes als slimme én gezonde zero-emissie stadslogistiek’. We hebben een aantal gesprekspartners uitgenodigd uit het bedrijfsleven en van de overheid.

Op donderdag 2 november staan we op de InnovatieXpo in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam in de ‘NL Fietsinnovatie’-stand samen met RVO. Met een zestal innovatieve fietsbedrijven laten we zien hoe Nederland voorop loopt in de fietsenbrache met nieuw materialen, technologieën en concepten. Deze bedrijven zijn: GoLo, Mokumono, ROAM Carrier Solutions, Roetz Bikes, SunRider en SURE Mobility.

Het International Cargo Bike Festival vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 november in de RAI Amsterdam. We delen de locatie met Fully Charged LIVE Europe, hét evenement op het gebied van elektrisch rijden en ‘Home Energy’ van Europa.

Tientallen producenten afkomstig uit de hele wereld zullen hun bak- en vrachtfietsen en fietsonderdelen komen tonen. Voor het eerst ook cargobikeproducenten uit India en uit Hongarije.

Wij mogen relaties een kortingscode aanbieden van 20% op het entreebewijs. Deze korting kun je activeren door op de ticketsite van Fully Charged LIVE de code: ICBF20 in te voeren.

TICKETS 

De tickets voor Fully Charged LIVE geven gratis toegang tot het International Cargo Bike Festival.