World of eMobility

 

Enkele maanden geleden werd ik benaderd door Rick van Rijthoven, oprichter van World of eMobility, om samen te werken in zijn nieuwe evenement om ervoor te zorgen dat innovatieve e-bakfietsen vertegenwoordigd zullen zijn op hun high-end evenement. Bakfietsen zijn immers een cruciaal ingrediënt in de toekomstige mix van stedelijke mobiliteit en de last-mile stadslogistiek.

Naast bakfietsen hebben we ons netwerk ook ingezet om exposanten uit de fietsbranche en lichte elektrische voertuigen (LEV) toe te voegen.

Wij, het ICBF, zijn partner geworden van World of eMobility omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om de boodschap van de bakfiets uit de eigen bubbel en in de mainstream te krijgen. Daarom is aansluiting bij World of eMobility, dat ook andere vormen van elektrische mobiliteit laat zien, een goede keuze. De bakfiets moet als vanzelfsprekend in de hoofden van mensen opkomen als ze nadenken over hoe ze van A naar B kunnen komen.

We zijn blij om te zien dat nu al, oktober 2021, meer dan 70 bedrijven zich hebben aangemeld om te exposeren op World of eMobility, waarvan velen uit de bakfiets-, fiets- en LEV-industrie.

We kunnen hier al een aantal exposanten noemen: Alligt bikes, Babboe Pro, BREKR, Bewegen Technologies, Bough Bikes, Cargo Cycling, DOCKR, Flevobike / GoLo, Fat Daddy, FULPRA, KNAAP Bikes, KUMA Bikes, Kymco Bikes, Meys Motorman, Multi Cycle, New Motion Labs, Ostrichoo, Paxster, Ride Cake, Rytle, SpyderWheelz, Urban Arrow, Urban Drive Style.

Ook enkele grote brancheorganisaties zullen deelnemen aan World of eMobility: LEVA-EU, Vereniging DOET, Vereniging Elektrisch Rijden, HCNP, Dutch Cycling Embassy, ​​ECF, Fietsersbond en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat.

World of eMobility combineert vak-exposanten, seminars en netwerksessies in één bruisend evenement. Blijf ons volgen voor updates over World of eMobility!