World of eMoblity: een ‘merk-waardig’ evenement op het gebied van e-mobiliteit!

Persbericht 22 september 2022.

Op 27, 28 en 29 oktober vindt in Expo Greater Amsterdam voor de tweede keer World of eMobility plaats. Tijdens dit jonge e-mobiliteit-evenement presenteren tal van vooraanstaande nationale en internationale merken hun producten. Maar ook gedreven start ups en (overheid-)organisaties krijgen een plek.

 

World of eMobilty is een cross-over evenement waar de nieuwste producten, services en innovaties op het gebied van duurzaam vervoer en transport samenkomen. Bedenker en organisator van World of eMobility (WOE) Rick van Rijthoven. “Ten opzichte van vorig jaar hebben we een verdubbeling van het aantal deelnemers en merken. Dat is prachtig nieuws en geeft aan dat ons eventconcept echt de toekomst heeft. Aankomende editie toont een aantal grote bekende nationale als internationale merken zoals Shimano, Bosch, EV Box, Tobroco-Giant en Doosan hun laatste innovaties.”

Naast start ups, haken er dit jaar ook tal van andere merken aan, zoals onder meer Volt Time, Drive, Xpeng, Stilrde & Vinfast. Van Rijthoven: “Graag noem ik nog Fernhay: specialist op het gebied van compacte en wendbare emissieloze bestelvoertuigen en e-cargobikes waar UPS volop gebruik van maakt.

De tweede editie van World of eMobility belooft met een totaal aanbod van meer dan 150 merken een fantastisch ‘merk-waardig’ evenement te worden!”

 

Bezoekers kunnen zich op allerlei manieren laten informeren en inspireren. Er is een breed scala aan producenten aanwezig uit verschillende branches en industrieën die hun innovatieve producten tonen.

Denk aan elektrische (transport)fietsen, scooters, motoren, auto’s, bezorgbusjes. Maar ook fabrikanten van laadpalen en zero-emissie bouwmachines zijn aanwezig. Plus Tech fabrikanten die apps en andere slimme online oplossingen ontwikkelen. En het blijft niet alleen bij kijken en luisteren; het gaat ook om ervaren. Zo biedt het enorme indoor en outdoor parcours bezoekers de kans om allerhande testritjes te maken.

 

Van Rijthoven: “Vorig jaar hadden we veel last van de Lock down die net voordat wij van start gingen, werd ingesteld. Naast een verdubbeling van het aantal deelnemers, hopen we deze editie natuurlijk ook op meer dan een verdubbeling van het aantal bezoekers. Gezien het aanbod en thema zou dit mogelijk moeten zijn. We weten dat duurzaamheid en een beter milieu enorm leeft en veel mensen willen hieraan bijdragen. De actualiteit benadrukt de urgentie van deze omschakeling nog maar eens overduidelijk. Dus wees welkom, laat je verrassen en inspireren.”

 

Wat:   World of eMobility – hét evenement voor de gehele eMobility industrie

Waar:                   Expo Greater Amsterdam (Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen)

Wanneer:             donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober

Bezoektijden:       dagelijks van 9.30 tot 17.30 uur
Entree:                 tickets zijn te koop voor € 22,50 via https://worldofemobility.com)