ECLF Conferentie in Wenen

Nijmegen is goed vertegenwoordigd op de ECLF Conferentie in Wenen. ECLF staat voor European Cycle Logistics Federation.

Jos Sluijsmans van Fietsdiensten.nl en organisator van het International Cargo Bike Festival (ICBF), Bas Hendriksen van de LoenderslootGroep en  Birgit Hendriks en Max Prudon van Eco2City zijn in persoon aanwezig. Per Fietskoerier, gevestigd in het Dutch Bicycle Centre in het Honigcomplex is als bedrijf aanwezig in de Nederlandse stand op de bedrijvenmarkt. Klaas-Jan Gräfe is op de conferentie namens de gemeente Nijmegen en Velo-city 2017. Uit Cuijck zijn Ad Dalhuisen en Arno Cup van Ebike4Delivery er bij.

Op maandag en dinsdag is er een druk programma met lezingen en een beurs. ’s Avonds zijn er diverse ‘social events’. Op dinsdagavond wordt de Nederlandse delegatie en een aantal buitenlandse zakenrelaties ontvangen door de Nederlandse ambassade op de residentie van ambassadeur in Wenen, de heer Marco Hennis. De residentie is het voormalige woonhuis van de componist Richard Strauss.

Susanne Balm van de Hogeschool van Amsterdam zal op de conferentie en presentatie geven over het LEVV-LOGIC project en het LEVV-NL project. Jos Sluijsmans en Bas Hendriksen zijn bij deze projecten betrokken. Ook vier studenten van de Hogeschool van Amsterdam gaan mee naar Wenen. Tom Parr zal spreken over RIPPL, Register of Initiatieves in Pedal Powered Logistics. Een project van Fietsdiensten.nl in opdracht van Topsector Logistiek.

 

Andere Nederlandse bedrijven en organisaties die op de ECLF conferentie in Wenen zijn: Urban Arrow, Dutch Cycling Embassy, CityServiceBike, Fietskoeriers.nl, Movilization, PAZTIR, Postma Express, LeanCargo en Nuvinci Cycling.